Werkgroep Jeugd
Jullie (ouders) hebben het al in een eerder kerkblad kunnen lezen, nieuws over veranderingen in de samenstelling van de kerkenraad. De Werkgroep Jeugd is opgericht, waarin naast de predikant en jeugdouderling een viertal personen plaats neemt: Judith Waskowsky, Michelle van der Winden, Anita Maas en Richard ’t Hoen (ze zijn alle vier betrokken bij jeugdactiviteiten). Deze werkgroep zorgt onder andere voor de coördinatie van het jeugdwerk, houdt het jeugdbeleid in de gaten en denkt mee bij het organiseren van jeugdactiviteiten.

Eindexamens
Het is weer bijna zover, de eindexamenperiode gaat in het regulier onderwijs op 14 mei beginnen. Nog twee weken hard werken in de meivakantie voor diegenen die voor examens staan, terwijl velen van ons juist relaxen en vakantie vieren.

We wensen jullie, examenkandidaten van dit jaar, heel veel succes en Gods kracht toe!

Tieners, voor jullie speciaal de volgende activiteiten: op vrijdag 17 mei is er weer SOOS, op zondag 19 mei (Pinksteren) is er tienernevendienst.


Jeugddienst op 16 juni (12+ jeugd)
Op 16 juni is er een jeugddienst. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Verdere info volgt later.
Jeugdouderling Györgyi, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdkamp 2024
Om het jaar af te sluiten gaan we weer gezellig weg met elkaar naar de Boomklever in Vierhouten van 7 t/m 9 juni. We vertrekken vrijdagavond en komen zondag eind van de middag weer thuis. De aanmeldingen druppelen binnen, maar er kunnen er nog veel meer bij. Het is voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor wie nog nooit mee is geweest: we hebben een groot kamphuis op een eigen terrein met kampvuurplaats en we slapen in blokhutten.
Het bos is vlakbij en op het grote terrein is o.a. een leuk speelmeer. De kosten zijn € 40,- per persoon, iedere volgende deelnemer uit een gezin betaalt € 35,-
Ga je ook gezellig mee? Stuur dan uiterlijk 20 mei een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
onder vermelding van je naam, adres en geboortedatum.

Het bedrag kan je overmaken naar NL79INGB0004463217 t.n.v. INTERKERKELIJK JEUGDWERK POORTUGAAL. Mocht je vragen hebben over het kamp, dan kan je contact opnemen met Anita Maas, 06-42505451. Voor gemeenteleden die het jeugdwerk een warm hart toedragen: We proberen de kosten voor de kinderen zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen mee kan gaan. De onkosten van het kamp zijn helaas wel hoger. Mocht u een kleine vrijwillige bijdrage willen geven voor het kamp of bijv. wat willen sponsoren
(bijv. drinken, of wat lekkers voor tussendoor), dan zouden we daar heel blij mee zijn.
De kampcommissie.

JeugdClub gaat back to the Future
De cyclus van het kerkblad is nu net zo dat bij het uitkomen ervan, er gisteren JeugdClub is geweest. Terwijl ik dit aan het digitale papier toevertrouw, meld ik zaken die nog moeten gebeuren…. “Gisteren” dus hebben we een mooi kleedje geweven met behulp van een kartonnen “weefgetouw”. Dit keer met katoen een veelkleurig patroon van draadjes gemaakt, de volgende keer gebruiken we ijzerdraad. Niet om te vlechten of weven, maar op een andere manier. Dat leest of ziet u na de volgende keer wel in de app… Wat (bijna) iedereen al weet: Jeugdclub is voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Kom gerust een keer kijken! Ook nieuwe leiding erbij is nog steeds gewenst, u ziet dat we echt van alles doen!

Hartelijke groeten van
Richard - Arjan – Berny

 

Spreuk

Heer, leer mij te accepteren wat ik niet kan veranderen, geef mij de moed om te veranderen wat ik kan veranderen en wijsheid om het verschil te weten

Nieuws

Zondag 19 mei - 9.30 u. Pinksteren

Voorganger: ds. H. van Walsum

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl, tel: 06-22912489
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.