Woensdag 12 februari 

Na afloop van de Grote Bijbelquiz Albrandswaard in 2019 werd er al aan ons gevraagd: volgend jaar weer?

Op woensdag 12 februari wordt de 10e editie van deze quiz gespeeld in de Maranathakerk, Kleidijk 2 te Rhoon.

Ds. G.H. van de Graaf heeft zich bereid getoond om weer quizmaster te zijn. De quiz begint om 19.45 uur. Van 19.00 tot 19.30 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. Na afloop is er in afwachting van de prijsuitreiking gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Inzameling Voedselbank – Januari 2020

De diaconie vraagt uw aandacht en steun voor de volgende actie uit het 'diaconale jaar'.

Gedurende de gehele maand januari gaan we houdbaar voedsel inzamelen voor de Stichting Voedselbank. Veel mensen zijn wekelijks afhankelijk van deze voedselpakketten. Nu december erop zit heeft u vast nog wel iets over uit een kerstpakket of wat niet gebruikt is bij het kerstdiner. Kunt u dat missen, dan kunt u dat in de doos bij de ingang van de kerk stoppen of afgeven bij het Verenigingsdiner 10 januari.

We hopen met elkaar heel veel houdbare levensmiddelen in te kunnen zamelen! Begin februari overhandigt de diaconie dit aan de Voedselbank. Helpt u mee?

 

Project Februari

De maand januari is nog maar net van start gegaan maar toch alvast uw aandacht voor ons diaconaal project voor de maand februari.

Zondag 12 januari 9.30 u. Bevestiging ambtsdragers

Voorganger:                  ds. M.H. v.d. Graaf                

Collecten:                     ZOA – Hulp aan Jemen / Kerkbeheer                            

Muzikale begeleiding:   organist Anton van Driel

 

Zoals u hebt kunnen zien, zijn er al geruime tijd verfwerkzaamheden aan de binnenkant van de kerk uitgevoerd. Dit gebeurt door een enthousiaste groep vrijwilligers, die al een jaar iedere woensdag in de kerk aan de slag zijn.

Ook is er boven het plafond van de kerk een laag isolatiemateriaal verwijderd en afgevoerd. Dit om de houten constructie te kunnen inspecteren.