In het weekend van 27 april 2024 is het zover. De reis naar Abaújvár vanuit onze gemeente zal dan plaats vinden. We gaan doen wat onze handen vinden om te doen en wat in ieders vermogen is.
We zullen onze handen uit de mouwen steken, de Roma kinderen in het Engels vermaken en de oude gemeenteleden bezoeken, en nog veel meer. Wij zouden de reis met nog meer gemeenteleden willen gaan maken. De gastvrijheid en de hartelijkheid en liefde zijn enorm. De reis is lang maar dat geeft ook de tijd en ruimte om elkaar ook beter te leren kennen. Schroom niet om meer informatie in te winnen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij hopen dat er nog een aantal mensen meer meegaan.
Hartelijke groet, Cor Meyboom

We willen als gemeente in Poortugaal meer doen voor de hulp aan Oekraïne dan alleen geven via de landelijke hulporganisatie.

We hebben via Ildiko en Huub vanuit de Continental Singers de kerk in Abaujvar gevonden (in Hongarije tegen de grens met Oekraïne aan) en gehoord dat zij daadwerkelijk met hun gemeente hulp bieden aan vluchtelingen uit Oekraïne.

Op de gemeenteavond in juni mochten we al iets vertellen over de situatie in Abaujvar en hoe zij de vluchtelingen opvangen. Op basis daarvan hebben vanuit de gemeente meerdere mensen aangegeven mee te willen denken hoe dit vorm te geven: ds. Van Walsum, Annet van der Graaf, Richard van Klaveren, Marleen Nieuwlaat en Cor Meyboom.

Spreuk

God is altijd online

Nieuws

Zondag 14 april - 9.30 u.

Voorganger: ds. A.H. Groen
Organist: Willem Zorge

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl, tel: 06-22912489
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.