Examens

Alle examens van de middelbare school zijn inmiddels afgelopen. Het grote aftellen tot 12 juni is begonnen…

Misschien zijn er nog jongeren die binnenkort nog herexamen(s) moeten doen. In dat geval heel veel sterkte en Gods kracht toegewenst. Wij zouden graag van jullie/u willen horen welke jongeren er eindexamen hebben gedaan. Graag namen doorgeven aan één van de jeugdouderlingen.

 

Pannenkoekenclub

Op 16 juni is de laatste pannenkoekenclub van dit seizoen. Alle jongeren van ongeveer 15+ zijn van harte welkom. Inloop vanaf 18.30 u; 18.45 u. pannenkoeken eten. Na eten en afwas beginnen

we om 19.30u met het thema, verzorgd door een van de jongeren zelf.

 

Kampweekend:

21 t/m 23 juni 2019

Er zijn al veel aanmeldingen voor het kamp, heel fijn! Heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan snel.

We gaan weer naar De Boomklever in Vierhouten (Paasheuvelgroep).

Alle jeugd van 7 jaar en ouder kan mee.

De kosten zijn € 35,- per persoon; iedere volgende deelnemer uit een gezin betaalt

€ 30,- Ga je ook gezellig mee?

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je naam, adres en geboortedatum.

Het bedrag kan overgemaakt worden naar NL79INGB0004463217 t.n.v. Interkerkelijk Jeugdwerk Poortugaal o.v.v. kamp 2019 en naam deelnemer.

Mocht je vragen hebben over het kamp, dan kan je contact opnemen met Anita Maas,

010-5019619/06-42505451 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

LEIDING GEZOCHT:

 

We zoeken ook nog steeds leiding voor:

- de jeugdclub op de woensdagavond,

- de tienernevendienst en

- voor de pre-GJV !!!

 

De jeugdouderlingen Anita en Györgyi,

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Beste kinderen en jongeren, sommigen van jullie hebben het al ontdekt: Protestants Jeugdwerk Poortugaal (PeJePe) is sinds kort actief op Facebook!

Om de kinderen en jongeren (maar ook leiding, ouders, verzorgers, etc.) goed te informeren over jeugdactiviteiten, hebben we voor dit ‘moderne’ kanaal gekozen.

 

Log in onder je Facebook-account of type in:

www.facebook.com/PeJePePoortugaal. Klik dan op: ‘vind ik leuk’

en je blijft automatisch op de hoogte.

Iedere zondagochtenddienst gaan de kinderen van 4 tot 12 jaar tijdens de preek naar hun eigen dienst, de kindernevendienst. De kinderen worden dan in 2 groepen verdeeld de jongste groep is 4 tot 7 jaar en de oudste groep is 8 tot 12 jaar. 2 keer per maand is er tienernevendienst de tieners (12 tot 16 jaar) hebben dan hun eigen dienst.

Wanneer de kinderen de kerkdienst verlaten nemen zij het licht van de paaskaars mee door hun eigen paaskaars aan te steken. De kinderen krijgen eerst een verhaal verteld, dit verhaal komt uit het blad Kind op Zondag. Voor en/of na het verhaal hebben we een gesprek met elkaar over het betreffende onderwerp.Hierna doen we een werkje wat betrekking heeft op het gelezen verhaal.

Kind op zondag volgt het Oecumenisch Leesrooster. U kunt ook kijken op www.kindopzondag.nl

Pre-GJV

 

De Pre-GJV is een groep jongeren van 12-16 jaar die eens in de twee weken bij elkaar komen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er gepraat, gespeeld, geluisterd naar muziek, kortom er wordt lol gemaakt. Daarnaast proberen we ook serieus te praten over verschillende onderwerpen die jongeren bezighouden.

De Pre-GJV komt om de week bijeen op zondagavond. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Erwin van der Winden (010-8425880)

 

GJV

 

Voor jongeren vanaf 16 jaar is er de GJV. Tijdens de bijeenkomsten van de GJV staat een gezelligheid voorop. In een ontspannen sfeer praten en discussiëren we over allerlei zaken, van politiek tot geloof, en alles wat daar tussenin zit. Daarnaast gaan we regelmatig naar jongerendiensten, of gewoon gezellig op stap.

De GJV komt om de week bijeen op zondagavond. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Erwin van der Winden (010-8425880)

Vindt u de spellen die we bij Koninginnedag gebruiken ook zo leuk? Hebt u binnenkort een (kinder)feestje en zou u wel een spel willen gebruiken? Dat kan, want al deze spellen zijn te huur!

 

We hebben totaal 28 verschillende spellen die we verhuren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; we verhuren al spellen vanaf 5 euro. De opbrengst is geheel voor het jeugdwerk van de kerk.

 

Mocht u interesse hebben of nadere informatie willen hebben, dan kunt u contact opnemen met Anita en Peter Maas, tel. 5019619 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Spreuk

De dag dat Jezus terugkomt is niet te berekenen....

Maar je moet er wel rekening mee houden!

Nieuws

 Zondag 9 juni  -   9.30 u.                         Pinksteren                                               

 Voorganger:                  Mw. M. Pompert

Collecten:                      ZWO project Pakistan / kerkbeheer                             

Muzikale begeleiding:      organist Pieter Meyboom, Hoogvliet   en m.m.v. de Joyful Singers          

    

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: ds. M.H. van de Graaf, Molenweg 19, 3171 CM Poortugaal. Tel: 010-5011015 of predikant@pgpoortugaal.nl
Pastoraal Werker: Mw. M. Pompert, tel:  06-28149719, e-mail: pompertmarianne@gmail.com
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: mw. K. de Zeeuw, 010-5067067

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Het telefoonnummer van deze kerk 010-5017378.
het nummer van de beheerder is 06 - 208 690 38


Klik hier voor ons Privacy Statement.