Zaterdag 7 september:
Startdag voor de Jeugd Beachtoernooi

Zondag 15 september
Startzondag – thema : Als nieuw

Op 7 september zullen we met elkaar de start van het nieuwe seizoen vieren.
Voor de jeugd organiseren we op het Beach court in Hoogvliet een sporttoernooi (korfbal, voetbal en volleybal). Voor de allerkleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn, en die kunnen in het zand spelen. Verdere invulling van de middag zal na de vakantie gecommuniceerd worden.
Wel zijn we nu alvast op zoek naar mensen (jong of oud) die willen helpen organiseren. Het liefst natuurlijk met wat korfbal, volleybal of voetbal ervaring.
Het lijkt ons leuk om deze dag (samen met alle gemeenteleden) af te sluiten met een BBQ.
Meld je snel aan bij Michelle ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Op 15 september zullen we met elkaar een startzondag houden. Het thema is dit jaar Als nieuw… En net als het thema zal ook deze dag als nieuw zijn. We doen het dit jaar namelijk net een beetje anders als u gewend bent.
We starten met een gezamenlijk ontbijtje in de kerk. En de overdenking zal vervangen worden door een alternatieve manier van overdenken. Het programma zal rond 12:00 uur afgelopen zijn.
Verdere informatie en inschrijven volgt na de zomervakantie. Maar zet de datum in ieder geval vast in uw agenda.

Spreuk

Toeval is dat wat god je toe laat vallen

Nieuws

Heb jij je al opgegeven?


BEACHCOURT ETC HOOGVLIET – Start:14.30 u. Het zullen mini wedstrijdjes zijn met of je eigen aangemeld team of een door ons samengesteld team.
Je mag je dus ook als individu opgeven en je hoeft het zeker niet goed te kunnen. Voor de allerkleinsten is er een springkussen en er is ook een houten stormbaan.

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl, tel: 06-22912489
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.