Dringend medewerkers gezocht!!
Ook dit jaar mogen we de kinderspelletjes weer organiseren bij het kasteel van Rhoon. Bij slecht weer zullen we weer naar de sporthal gaan, maar we hopen natuurlijk op goed weer. Alles bij elkaar op zo’n mooie locatie is toch wel zo gezellig.


Op mijn vorige twee stukjes in het kerkblad heb ik helaas slechts 3 aanmeldingen gehad. En dat is bij lange na niet genoeg om de spelletjes te kunnen organiseren; ik heb zeker 20 personen nodig!!!
Dus, meld u/meld je alsjeblieft aan.
De opbrengst is geheel voor het jeugdwerk.
Ik zoek mensen voor twee groepen (de spelletjes); opbouw en opruimen zal ervoor en erna zijn). Groep 1 van 10.00 - 12.45 uur. Groep 2 van 12.45 - 15.15 uur.
De hele dag mag natuurlijk ook. Graag zelfs!


Meld je/meldt u aan bij mij via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Alvast hartelijk bedankt!!
Anita Maas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
010-5019619/06-42505451

Spreuk

Maak van je knelpunten knielpunten

Nieuws

Donderdag 14 december
Heeft u het al genoteerd? Deze middag wordt gezamenlijk voorbereid met de leiding van de Open Kerk en is dus deze keer op donderdag in plaats van vrijdag. Hoe het programma eruit komt te zien, leest u in het volgende kerkblad dat op 23 november in de bus ligt.


Met het oog op de boodschappen is het fijn als we weten hoeveel mensen er komen. Dus bel/app of mail even naar het pastoraat:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tegen die tijd ligt er ook een aanmeldformulier op de tafel achterin de kerk.
Namens het pastoraat,
Anneke Chin-A-Fat

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl, tel: 06-22912489
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.