Dringend medewerkers gezocht!!
Ook dit jaar mogen we de kinderspelletjes weer organiseren bij het kasteel van Rhoon. Bij slecht weer zullen we weer naar de sporthal gaan, maar we hopen natuurlijk op goed weer. Alles bij elkaar op zo’n mooie locatie is toch wel zo gezellig.


Op mijn vorige twee stukjes in het kerkblad heb ik helaas slechts 3 aanmeldingen gehad. En dat is bij lange na niet genoeg om de spelletjes te kunnen organiseren; ik heb zeker 20 personen nodig!!!
Dus, meld u/meld je alsjeblieft aan.
De opbrengst is geheel voor het jeugdwerk.
Ik zoek mensen voor twee groepen (de spelletjes); opbouw en opruimen zal ervoor en erna zijn). Groep 1 van 10.00 - 12.45 uur. Groep 2 van 12.45 - 15.15 uur.
De hele dag mag natuurlijk ook. Graag zelfs!


Meld je/meldt u aan bij mij via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Alvast hartelijk bedankt!!
Anita Maas, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
010-5019619/06-42505451

Spreuk

Heb jij je blik al op oneinidg?

Nieuws

Geen samenkomsten op zondag of op andere dagen, de klokken blijven zondags stil. Ook voor de kerk is het een bijzondere, onwezenlijke tijd. Maar: we houden de lofzang gaande en vinden creatieve manieren om naar elkaar om te zien. De kerkenraad is daar dankbaar voor. Als teken van verbondenheid en om informatie te delen, treft u hier onze nieuwsbrieven

 

Eyeopener Handen geven mag niet meer. Handen vouwen des te meer.

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Vacant
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: mw. K. de Zeeuw, 010-5067067

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.