De kerkenraad geeft leiding aan het leven en werken van de gemeente en bestaat uit de predikant, de ouderlingen, de diakenen en de ouderling-kerkrentmeesters. Het dagelijks bestuur van de kerkenraad noemen we het moderamen.

De voorzitter van de kerkenraad is Ilse Brink - van de Velde, tel. 06 52 744 934 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spreuk

De dag dat Jezus terugkomt is niet te berekenen....

Maar je moet er wel rekening mee houden!

Nieuws

De dienst in de week van gebed voor de eenheid van de kerken vindt dit jaar plaats in de Dorpskerk te Poortugaal.

Op zondag 24 januari aanstaande is er de viering van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen.

Het thema is in een viering uitgewerkt door zusters uit de oecumenische gemeenschap van Grandchamp, Zwitserland. De mooie uitwerking in cirkels van aanwezigen die was bedacht door de zusters is nu niet mogelijk, maar lees dit vooral na op de website: weekvangebed.nl

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Vacant
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.