Dit artikel is nog niet toegevoegd, maar zal zo snel mogelijk toegevoegd worden

Spreuk

 

Geloven is: de dag prijzen voor het avond is.

Nieuws

Een kaartje, een bloemetje, een klein gebaar geeft vaak al groot plezier.

Maar zomaar een lekker hapje of maaltijd bij iemand brengen, kan daar nog nét een schepje bovenop doen. Kortom, wie vindt het leuk om in deze (coro)-nare tijd, incidenteel, of misschien wel vaker, een extra portie te koken voor een ander gemeentelid en dat daar te (laten) bezorgen?

Wie zou u/jij willen laten meegenieten van een lekker maaltje? Gewoon eten wat de pot schaft maar dan een maaltje meer. Laat het weten via de mail op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat dan meteen even weten of je voor een of meer mensen extra wilt koken en op welke dag van de week dat het best schikt. Na aanmelding volgt meer informatie. 

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: ds. M.H. van de Graaf, Molenweg 19, 3171 CM Poortugaal. Tel: 010-5011015 of predikant@pgpoortugaal.nl
Pastoraal Werker: dhr. Engel Leune, tel:  06 83 53 43 61, e-mail: eleune@outlook.com
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: mw. K. de Zeeuw, 010-5067067

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.