Dit seizoen zijn we gestart met de kring geloofsopvoeding. De avonden hebben vanwege de corona-maatregelen digitaal plaatsgevonden, en hopelijk kunnen we de volgende twee avonden wel écht bij elkaar komen in De Haven. De eerste avond hebben we gesproken over Corona en wat dit oproept bij de kinderen. De tweede avond ging over pubers.

Het is tenslotte heel anders om invulling te geven aan geloofsopvoeding bij jongeren dan bijvoorbeeld kleuters. Mooi om te horen hoe elk zijn weg daarin zoekt en dat je van elkaar kunt leren hierin tijdens deze avonden. En nu we elkaar bij de erediensten niet ontmoeten is het ook fijn om elkaar online te ontmoeten.

Er staan nog twee avonden gepland dit jaar:

30 maart

27 mei

De deelnemers op de vaste verzendlijst krijgen een bericht per e-mail, mocht je ook op de verzendlijst willen: je bent van harte welkom. Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet,

Lotte Den Haan en Marjolijn Hoogenboom

 

Spreuk

Maak u geen zorgen over

wat u niet begrijpt van de Bijbel.

Maak u zorgen over wat u wél begrijpt,

maar niet in de praktijk brengt

Nieuws

Het was maart 2020 toen we begonnen met het ‘streamen’ van de kerkdiensten. Het idee was toen dat dit een tijdelijke oplossing zou zijn, en dat we snel weer ‘gewoon’ naar de kerk zouden kunnen.
Inmiddels zijn we 10 maanden verder, en is het einde nog niet in zicht.
Voor velen is het digitaal bijwonen van diensten inmiddels volledig ingeburgerd. Het maakt het ook makkelijker voor mensen die slecht ter been zijn om de diensten bij te wonen, en is ook een laagdrempelige manier voor buitenstaanders om eens een dienst te ‘bezoeken’.

Daarom ben ik blij dat de kerkenraad heeft besloten dat het streamen van de diensten permanent wordt.

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Vacant
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.