Vindt u het ook zo leuk om een brief of kaart te ontvangen? Of juist om er een te sturen? Tegenwoordig wordt dit steeds minder gedaan, maar juist nu met de huidige coronamaatregelen is het een ideale manier om contact te onderhouden!

 

Helaas ziet het er voorlopig naar uit dat we in de Week tegen de Eenzaamheid, en waarschijnlijk ook met de kerst, nog geen ouderendiners kunnen organiseren. Om toch het contact tussen jong en oud te onderhouden, lijkt het ons leuk om te starten met een schrijfactie.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich opgeeft voor de actie krijgt u een formulier thuis om in te vullen. Op dit formulier vindt u, behalve de vraag om uw adresgegevens, ook vragen als ‘wat zijn uw hobby’s’ of ‘wat is uw lievelingsboek/film’. Deze vragen zijn er als "ijsbrekers", ze zorgen ervoor dat u, en degene waaraan u gekoppeld wordt,  elkaar snel beter leren kennen en alvast wat punten hebben om over te praten. Natuurlijk hoeft u dit niet te gebruiken voor het schrijven, maar voor sommige mensen kan dit net wat makkelijker opstarten zijn.

 

Wanneer  u zich opgeeft voor deze actie, bent u natuurlijk niet verplicht lange brieven te sturen. Een kaartje kan ook zo leuk zijn! De actie is vooral bedoeld om te laten zien dat we aan elkaar denken, ook in deze tijd, en het contact onderling te onderhouden. Hoe  vaak u een brief/kaart stuurt is natuurlijk compleet aan uzelf. 

 

Lijkt het u leuk om mee te doen? U kunt zich bij mij (Renske) opgeven door een mail, met daarin uw naam en adres, te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Namens  de jongeren van het ouderendiner,

Renske Zuijderduijn-Maas

Spreuk

Heb jij je blik al op oneinidg?

Nieuws

juli 2020:

De verbouwing van de Dorpskerk: 

klik hier voor een foto impressie 

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Vacant
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: mw. K. de Zeeuw, 010-5067067

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.