Alle activiteiten in onze gemeente kunnen alleen plaatsvinden dankzij mensen die zich daarvoor inzetten. De kerk, dat zijn we zelf! Onze gemeente draait immers op vrijwilligers.

We zijn op zoek naar een: diaken, pastoraal ouderling, leiding kindernevendienst, leiding tiener--nevendienst en webdesigner. Vul jij je geroepen om daaraan jouw steentje bij te dragen? Wil je op een andere manier iets voor de gemeente betekenen, dan horen we graag wat jouw talenten zijn, er is altijd iets te doen! Spreek gerust iemand van de kerkenraad aan als je een idee hebt.

 

Diaken

Heb je oog voor je medemens? Heb je een organisatorisch talent? Ben je begaan met minder bedeelden? Kun je handen en voeten geven aan een belangrijke opdracht van Jezus zelf: “wat je voor mijn naaste hebt gedaan…”?

Als het antwoord daarop ‘ja’ is, dan is de diaconie zeker iets voor jou. Neem voor meer informatie contact op met een van de diakenen binnen de kerkenraad: Marleen Nieuwlaat, Els van Zaanen, Joke van Os, Berny v.d. Spek of Toos Jochems.

 

Pastoraal ouderling

Ben je met open oren en ogen aanwezig in onze gemeente om te zien waar meeleven wenselijk is en waar het geloofsgesprek gevoerd kan worden? Ben je betrokken bij anderen en kan je goed luisteren? Durf je je uit te spreken over het eigen geloof en wil je bijdragen aan de gemeente als geheel?

Dan is de functie van pastoraal ouderling iets voor jou. Neem contact op met een van de pastoraal ouderlingen Esther de Jongh, Cor Meyboom of Marian Vis om meer te weten te komen over de rol van pastoraal ouderling.

 

Leiding kindernevendienst en tienernevendienst

Vind je het leuk om kinderen tussen de 4 en 12 jaar tijdens de dienst een mooi Bijbelverhaal te vertellen en met hen aan de slag te gaan met een verwerkingsopdracht tijdens de kindernevendienst, of juist in gesprek te gaan met tieners over geloofskwesties tijdens de tienernevendienst?

Neem dan contact op met de jeugdouderlingen Anita Maas of Györgyi de Haas.

 

Ontwerper van de website

Heb jij plezier in het ontwikkelen van websites? Dan zijn wij op zoek naar jou om de website van onze gemeente te moderniseren. De website is het visitekaartje van onze gemeente en het zou mooi zijn als daar duidelijk alle informatie over onze gemeente te vinden is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Brink

 

Spreuk

Eeuwig leven is pas duurzaam.....

Nieuws

Zondag 10 juli - 9.30 u. 

Voorganger:         ds. J. van Walsum                

Organist:              Hjalmar Rösing

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.