Op de vrijdag voor Pinksteren is er weer als vanouds een ontmoetingsmiddag die, hoe kan het anders, in het teken zal staan van Pinksteren. Het zal weer een gezellig samenzijn worden met alle ruimte om met elkaar te praten, onder het genot van een hapje en een drankje. Er wordt gelezen en (beperkt) gezongen maar er is ook mooie muziek om naar te luisteren.

Heeft u zelf een mooie tekst, lied of gedicht of misschien wel een leuke anekdote waar u ons deelgenoot van wilt maken, dan is daar ook gelegenheid voor.

We hopen weer veel van onze oudere (70+) gemeenteleden te mogen ontmoeten maar ook niet-gemeenteleden zijn van harte welkom op vrijdag 3 juni van 14.30 tot 16.30 uur in De Haven. Het is niet nodig u vooraf op te geven

Is het niet mogelijk om op eigen gelegenheid naar De Haven te komen dan kunt u contact opnemen met Piet Vis

Namens het pastoraat,

Anneke Chin-A-Fat

Spreuk

Maak van je knelpunten knielpunten

Nieuws

Zondag 15 mei - 9.30 u. Jeugddienst 12+

Voorganger:             ds. J. van Walsum                 

Organist:                  Vincent van Dam

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.