Overstapdienst, terugblik

Op zondag 3 juli hadden we een feestelijke overstapdienst met het thema “Ga op weg”, waarin Naomi, Romy, Lieke en Miracle afscheid namen van de kindernevendienst.

Wat was het fijn dat er veel andere kinderen en jongeren in de kerk waren. Zo konden de overstappers door veel kinderen van de kindernevendienst uitgezwaaid worden en ze kregen een warm onthaal bij de jongeren van de tienernevendienst.

Lieke, Naomi, Romy en Miracle kregen allemaal een paar cadeautjes mee, waaronder een knapzak van de leiding van de kindernevendienst. Dominee Hans gaf hen een mooie, persoonlijke Bijbeltekst mee, gerelateerd aan hun naam, en het allerbelangrijkste: de zegen. Romy, Miracle, Lieke en Naomi, we hopen jullie na de zomervakantie allemaal weer terug te zien bij de tienernevendienst en andere tieneractiviteiten.

Hartelijk dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan deze dienst, in het bijzonder aan de jongerenband o.l.v. Cor en de leiding van de kinder- en tienernevendienst.

 

Kindernevendienst, oppas en kind van de zondag in de zomervakantie

De leiding van de kindernevendienst neemt even pauze tussen 17 juli en 14 augustus.

De aanwezige kinderen in de kerk krijgen werkbladen voor tijdens de preek.

Op 7 en 14 augustus is er geen oppas voor de jongste kinderen.

De kinderen van de zondag vieren vakantie vanaf 17 juli.

Per 21 augustus kunnen ze dan helemaal opgeladen weer deze mooie taak vervullen.

Zomervakantie

Met de zomervakantie voor de deur wensen we iedereen een fijne zomervakantie. Rust goed uit, laad lekker op. We hopen iedereen na de zomer weer gezellig in de kerk te (kunnen) zien.

Voor de startzondag op 11 september zijn de eerste voorbereidingen al in gang gezet en we hopen ook weer een jeugdstartactiviteit te kunnen organiseren op zaterdag 24 september, hierover horen jullie meer in het volgende kerkblad.

 

De jeugdouderlingen Anita en Györgyi,

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Kinderkoor  De Regenboog

 

Seizoen 2021-2022 hebben we afgelopen woensdag 29 juni als kinderkoor afgesloten met een mini concertje voor ouders voor de laatste keer in de Haven.

We kijken terug op een mooi seizoen met up's (mooie optredens, veel gezelligheid) en downs (corona, verdrietige gebeurtenissen).

De shirtjes zijn gewassen en hangen te drogen, klaar voor een nieuw seizoen kinderkoor de Regenboog.

Voor nu gaan we lekker genieten van de zomervakantie, we beginnen weer op woensdag 31 augustus met repeteren.

Let op! vanaf 31 augustus oefenen we niet meer in de Haven, maar in de aula van basisschool de Parel van 14.30- 15.30 uur, nieuwe leden zijn van harte welkom, kom gerust een keertje kijken of al gelijk lekker meezingen en dansen.

 Zondag 25 september geven we alsnog ons zomerconcert, wij hopen u/ jullie dan te ontmoeten.

 

Groetjes van de kinderen en de leiding van het kinderkoor.

 

Spreuk

Maak u geen zorgen over

wat u niet begrijpt van de Bijbel.

Maak u zorgen over wat u wél begrijpt,

maar niet in de praktijk brengt

Nieuws

Alle activiteiten in onze gemeente kunnen alleen plaatsvinden dankzij mensen die zich daarvoor inzetten. De kerk, dat zijn we zelf! Onze gemeente draait immers op vrijwilligers.

We zijn op zoek naar een: diaken, pastoraal ouderling, leiding kindernevendienst, leiding tiener--nevendienst en webdesigner. Vul jij je geroepen om daaraan jouw steentje bij te dragen? Wil je op een andere manier iets voor de gemeente betekenen, dan horen we graag wat jouw talenten zijn, er is altijd iets te doen! Spreek gerust iemand van de kerkenraad aan als je een idee hebt.

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.