Minikamp-weekend (jeugd 7+): 10 en 11 juli 2021

We hebben heel leuk nieuws!!

We gaan op minikamp in het weekend van 10 en 11 juli

Gaan jullie allemaal mee kamperen bij ‘camping Rhoonsedijk’?

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. De precieze indeling van de 2 dagen laten we nog weten.  Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp bij Anita of Györgyi. 

 

Kinderkoor De Regenboog

Het is ook fijn om te kunnen vermelden dat kinderkoor De Regenboog weer met elkaar kan zingen.

Dat doen ze op de patio van De Haven. Ze zijn er allemaal heel blij mee!

 

Jeugddienst (jeugd 12+)

Afgelopen zondag hebben we de jeugddienst gehad. Het thema was ‘Wie is jouw voorbeeld?’. In de preek werden verschillende personen genoemd die voor jongeren/volwassenen een voorbeeld zijn, zoals Gretha Thunberg en Nikki Tutorials en Esther. Het was fijn om de band met zang weer in de dienst te hebben. We hopen dat het voor jullie een inspirerende dienst is geweest.

 

Pannenkoekenclub (jeugd 15+)

De online pannenkoekenclub-avond van 30 mei ging niet door, omdat er teveel afmeldingen waren. Jullie horen zo snel mogelijk een nieuwe datum.

Examens

Een aantal jongeren heeft (als het kerkblad uitkomt) de eindexamens achter de rug. Hopelijk is het goed gegaan en horen jullie 10 juni een goede uitslag. Sterkte met wachten en geniet van de vrije tijd. Succes en sterkte voor de jongeren die in het tweede tijdvak ook nog een aantal vakken doen. We bidden voor jullie dat het allemaal goed mag gaan.

 

Overstapdienst

We  willen jullie alvast doorgeven dat op 4 juli de overstapdienst is voor de kinderen die afscheid nemen van de kindernevendienst.

 

De jeugdouderlingen Anita en Györgyi,

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JeugdClub : laat de zomer maar komen!

Na een periode van wat stilstand, gaan we met het mooiere weer ook denken aan activiteiten buiten. Wat ons betreft mag de zomer komen! Ook hebben we goede hoop binnenkort weer in De Haven samen te mogen komen. We houden jullie per mail op de hoogte.

Zit je ook in groep 5 tot 8 van de basis en denk je dat je het leuk lijkt om ook mee te doen met de knutselwerkjes (thuis of in De Haven), de spelletjes, etc. laat het dan even weten.

 

Groeten van Richard - Renske - Arjan – Berny

Spreuk

God beantwoordt knie-mail

Nieuws

Een selectie van de foto's van de spelletjes met Koningsdag 

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Vacant
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: R. van Klaveren, tel. 5014962 of per webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. Voor verhuur contact u de beheerder via dehaven@pgpoortugaal.nl of 's avonds en in het weekend via 06-2846 3442.


Klik hier voor ons Privacy Statement.