Abaújvár

Hierbij weer een bericht van de Abaújvár-werkgroep. In het vorige kerkblad is er een oproep gedaan om onze voorgangers uit Abaújvár te kunnen huisvesten wanneer zij naar Poortugaal komen eind november 2022. Het is niet mogelijk gebleken om nog dit jaar hen te kunnen verwelkomen. Dit wordt nu komend voorjaar omdat in de winterperiode de wegen niet goed begaanbaar zijn. We komen hierop terug. Dank voor de gemeenteleden die zich hiervoor hebben aangemeld. We houden u op de lijst voor huisvesting. Daarnaast hebben wij als cadeau vanuit de gemeente uit Abaújvár de doos met 365 bijbelteksten gekregen. Cor zal dagelijks een tekst uit de doos nemen en deze vertalen en op onze nieuwe kerkapp zetten.

Huub en Ildiko zijn in de afgelopen herfstvakantie in Abaújvár langs geweest en hebben nieuwe spullen meegenomen zodat we die kunnen verkopen en daarmee de gemeente in Abaújvár kunnen ondersteunen.

Om de spullen in de kerk mooi te kunnen etaleren zijn we nog op zoek naar een kleine vitrinekast die we op de tafel bij de ingang van de kerk kunnen zetten. Heeft u een vitrinekast die u ter beschikking wilt stellen? We komen die graag bij u ophalen.

Cor Meyboom

Spreuk

Maak u geen zorgen over

wat u niet begrijpt van de Bijbel.

Maak u zorgen over wat u wél begrijpt,

maar niet in de praktijk brengt

Nieuws

 

Zondag 27 november - 9.30 u. 1e advent -  Viering Heilig Avondmaal

Voorganger:               ds. J. van Walsum                

Organist:                   Jan Teeuw

Om in contact te komen met de gemeente kunt u contact opnemen met:

Predikant: Ds. Hans van Walsum, E-mail: predikant@pgpoortugaal.nl
Scriba: Roel v/d Berg en Jannine van Lieshout, E-mail: scriba@pgpoortugaal.nl
Website: webmaster@pgpoortugaal.nl

Dorpskerk

De dorpskerk is gelegen direct aan de Groene Kruisweg op de kruising met de Kerkstraat. Telefoonnummer van de dienstdoende koster: 06-17044302. De kerk ligt op loopafstand van het metrostation Poortugaal. Voor verhuur van de kerk: Dhr. A. de Keizer, tel: 06-22 797 952

De Haven

Het adres van dit gebouw is: Emmastraat 9, Poortugaal. 


Klik hier voor ons Privacy Statement.